above-silva-cells-1400×750

A view showing the grade of the parking lot, which slopes toward the center bioswale/tree trench. The lot was designed without curbs so that runoff could flow freely into the stormwater BMPs.

A view showing the grade of the parking lot, which slopes toward the center bioswale/tree trench. The lot was designed without curbs so that runoff could flow freely into the stormwater BMPs.

Latest News

Artist Aaron Dysart stands in front of his lighted tree sculpture, Regrowth.
January 26, 2023

‘Regrowth’ Dancing Tree Sculpture to Help Bring Climate Awareness to the Great Northern Festival

View More
MWMO citizen advisors in February 2018.
January 18, 2023

MWMO Seeking Members for Citizen Advisory Committee

View More
A boulevard tree trench in Northeast Minneapolis.
January 17, 2023

MWMO Awards Grant for Street Reconstruction Project in Minneapolis and Columbia Heights

View More